Καθαρισμός Ρούχων Γάμου

Λίγα πράγματα είναι είναι πιο σημαντικά στην ζωή κάθε γυναίκας από την ημέρα του γάμου της. Όλα πρέπει να είναι τέλεια, μοναδικά, προσεγμένα!
Με τη λέξη και μόνο γάμος, όλοι σκέφτονται τη νύφη, το πόσο όμορφη και χαρούμενη είναι με το νυφικό της! Θα το φορέσει μια μόλις φορά, αλλά είναι το πιο σπουδαίο φόρεμα που θα έχει φορέσει ποτέ, θα δημιουργήσει με αυτό αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή!Πρέπει να είναι πεντακάθαρο, χωρίς ατέλειες, πρέπει να στέκεται τέλεια πάνω στο σώμα της, να μεταφέρει φρεσκάδα, να μεταδίδει τον ενθουσιασμό της!
Διαφορετικά και υπερ-ευαίσθητα υφάσματα, περίτεχνα κεντήματα και στολίδια, ασύμμετρα κοψίματα, κάνουν όμως την φροντίδα του νυφικού μια δύσκολη υπόθεση. Ακόμα και οι πρόβες μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, πχ λεκέδες από καλλυντικά και αποσμητικά δεν φαίνονται αμέσως, αλλά εύκολα δημιουργούν αποχρωματισμούς!
Την ημέρα του γάμου και της δεξίωσης επίσης, το νυφικό ή το νυφικό φόρεμα θα ταλαιπωρηθούν πολύ! Σκόνη, ιδρώτας, λιπαρότητα σώματος, καλλυντικά, λεκέδες από τροφές και ποτά θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα αν δεν επεξεργαστούν σωστά και γρήγορα αμέσως μετά.
Στα καθαριστήρια μας, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική στιγμή είναι ο γάμος, πόσο σπουδαία είναι η σωστή φροντίδα του νυφικού και του νυφικού φορέματος, πόσο το αξίζει η κάθε νύφη.
Δεν έχει σημασία αν είναι πολύ ακριβό ή όχι, είναι σίγουρα πολύτιμο με τον δικό του τρόπο!
Έχοντας την πείρα ετών, ακολουθούμε όλες τις οδηγίες χειρισμού, τις σωστές πρακτικές εφαρμογής για την ασφάλεια του κάθε νυφικού. Πραγματοποιώντας πολλαπλές επιθεωρήσεις σε κάθε στάδιο επεξεργασίας, το καθαρίζουμε με την σωστή για κάθε περίπτωση μέθοδο, έτσι ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Το καθάρισμα νυφικού είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη. Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδος νυφικού. Μπορούμε να παραλάβουμε, να επεξεργαστούμε και να αποστείλουμε με ασφάλεια σε κατάλληλη συσκευασία νυφικά από όλη την Ελλάδα!
Λόγω της διαφορετικότητας του κάθε νυφικού, η τιμή για την περιποίησή του δεν μπορεί να προκαθοριστεί μιας και εξαρτάτε από πάρα πολλούς παράγοντες.
Για να διατηρήσετε το νυφικό σας, είναι απαραίτητο να το καθαρίσετε και να το αποθηκεύσετε με τον σωστό τρόπο, ώστε να αποφευχθούν αλλοιώσεις και φθορές.